Teknologi Flexo Printing

Wiwitane didegake ing taun 1996, DH Flexo Printing Technology Inc. wis dadi pabrikan mesin percetakan flexo utama ing China.

Sawise pembangunan taun 22, DH wis sukses ngrilis pirang-pirang mesin cetak fleksibel dhuwur sing nutupi pasar label, karton lempeng lan printing kemasan fleksibel. Kabeh mesin iki dirancang kanggo menehi sampeyan pekerjaan paling cepet, kualitas printing sing paling apik lan sampah materi sing paling cepet.

 

DH Printing Flexo

Products Featured 

Gearless CI flexo printing machine

DH-OFEM Gearless CI flexo printing machine

 

DH-OFEM minangka mesin cetak flekso modern kanggo produksi kemasan fleksibel sing berkualitas. Bangunan iki dibangun kanthi konsep modular, kanthi pilihan standar peralatan.

informasi liyane

DH-ROC flexo printing machine

DH-ROC Gearless modular printing machine

 

DH-ROC minangka mesin cetak flekso modhut endhog kanthi sistem mimpin tanpa meksa. Kacepetan desain punika 450m / min lan nganggo teknologi paling canggih kaya teknologi bantalan, sistem drive tanpa gear, inline 100 kualitas inspeksi dll.

informasi liyane 

DH-Kirin flexo printing machine

DH-Kirin

 

DH-Kirin minangka mesin cetak flexo modular sing dirancang kanggo nyedhiyakake persiyapan kanthi cepet. Iki minangka label pilihan paling apik & proyek pencetakan kemasan fleksibel. Bisa dilengkapi akeh unit opsional kayata pemotongan mati, stamping adhem, laminasi lan sheeter lsp.

informasi liyane

Aplikasi Industri

Pra-Printing Corrugated Box
Pharmaceutical Packaging
Piala Kertas
Paper Bag
Folding Carton
Kemasan Fleksibel
Label
Wrapping Paper