Teknologi Flexo Printing

Wiwitane ditetepake ing 1996, DH Flexo Printing Technology Inc. dadi prodhuk mesin printing flekso ing Cina.

Sawise pembangunan taun 22, DH wis sukses ngrilis pirang-pirang mesin cetak fleksibel dhuwur sing nutupi pasar label, karton lempeng lan printing kemasan fleksibel. Kabeh mesin iki dirancang kanggo menehi sampeyan pekerjaan paling cepet, kualitas printing sing paling apik lan sampah materi sing paling cepet.

DH Printing Flexo

Products Featured

Gearless CI flexo printing machine

DH-OFEM Gearless CI flexo printing machine

DH-OFEM minangka mesin cetak flekso modern kanggo produksi kemasan fleksibel sing berkualitas. Bangunan iki dibangun kanthi konsep modular, kanthi pilihan standar peralatan.

informasi liyane

DH-ROC flexo printing machine

DH-ROC Gearless modular printing machine

DH-ROC minangka mesin cetak flekso modhut endhog kanthi sistem mimpin tanpa meksa. Kacepetan desain punika 450m / min lan nganggo teknologi paling canggih kaya teknologi bantalan, sistem drive tanpa gear, inline 100 kualitas inspeksi dll.

informasi liyane

DH-Kirin flexo printing machine

DH-Kirin

DH-Kirin yaiku mesin printing flexo modular sing dirancang kanggo nyiapake persiyapan cepet. Iku label pilihan paling apik & job printing printing fleksibel. Bisa dilengkapi karo unit opsional kaya die-cutting, stamping kadhemen, laminasi, lan sheeter.

informasi liyane

Aplikasi Industri

Pra-Printing Corrugated Box
Pharmaceutical Packaging
Piala Kertas
Paper Bag
Folding Carton
Kemasan Fleksibel
Label
Wrapping Paper