Технологија за флексоско печатење на DH

Првично основана во 1996 година, DH Flexo Printing Technology Inc. стана водечки производител на машини за флексо печатење во Кина.

По развојот на 22 години, DH има успешно ослободен неколку високо-флексо печатарски машини за покривање на пазарот на етикета, преклопување на картон, како и флексибилно печатење на пакувањето. Сите овие машини се дизајнирани да ви понудат најбрзо поставување на работа, најдобар квалитет на печатење и минимален материјален отпад.

 

DH флексо печатење

Избрана Производи 

Бескорисно CI флексо печатење машина

DH-OFEM Gearless CI машина за флексо печатење

 

DH-OFEM е модерна машина за флексо печатење за производство на висококвалитетно флексибилно пакување. Изграден е на модуларен концепт, со рационален избор на стандардна опрема.

повеќе информации

Флебо-машина за печатење DH-ROC

DH-ROC Безградна модуларна машина за флексо печатење

 

DH-ROC е високо-завршна модуларна машина за флексо печатење со систем без погон. Брзината на дизајнот е 450m / min и ја усвојува најнапредната технологија како технологија на ракави, систем за погон без погон, инспекција на квалитет 100% итн.

повеќе информации 

Флексо машина за печатење DH-Kirin

ДХ-Кирин

 

DH-Kirin е модуларна машина за флексо печатење дизајнирана да понуди брзо поставување работа. Тоа е ваш најдобар избор за етикета и работа за печатење на флексибилно пакување. Може да биде опремен со многу изборни единици како сечење на умре, ладно печат, ламинирање и чаршав итн.

повеќе информации

Апликации во индустријата

Претходно печатење во брановидни кутии
фармацевтска Пакување
Куп на хартија
Хартиена кеса
Преклопен картон
Флексибилно пакување
етикета
Хартија за завиткување