Teknologjia e Shtypjes DH Flexo

Fillimisht themeluar në 1996, DH Flexo Printing Technology Inc. është bërë prodhuesi kryesor i makinës për shtypjen flexo në Kinë.

Pas zhvillimit të viteve 22, DH-ja ka lëshuar me sukses disa makina shtypëse flexo të lartë për të mbuluar tregun e etiketës, kartonin e palosshme si dhe shtypjen fleksibël të paketimit. Të gjitha këto makina janë të dizajnuara për t'ju ofruar punë më të shpejtë të punës, cilësi më të mirë të printimit dhe mbetje materiale minimale.

 

NSH printim flexo

Produkte Featured 

Makineri printimi flexo Gearless CI

DH-OFEM makinë shtypi flexo Gearless CI

 

DH-OFEM është një makinë moderne shtypëse flexo për prodhimin e paketimit fleksibël me cilësi të lartë. Është ndërtuar në një koncept modular, me një përzgjedhje racionale të pajisjeve standarde.

Më shumë informacion

Shtypshkronja flexo DH-ROC

DH-ROC Makinë shtypi modulare fleksibël pa motor

 

DH-ROC është një makinë shtypi modulare fleksibël në fund të lartë me sistemin e drejtuar nga gearless. Shpejtësia e dizajnit është 450m / min dhe miraton teknologjinë më të avancuar si teknologjia e mëngës, sistemi i drejtimit të shpejtësisë, inline 100% inspektimi i cilësisë etj.

Më shumë informacion 

DH-Kirin makinë shtypi flexo

DH-Kirin

 

DH-Kirin është makinë shtypi module flexo e krijuar për të ofruar konfigurim të shpejtë të punës. Isshtë zgjedhja juaj më e mirë etiketës dhe puna shtypëse fleksibël e paketimit. Mund të pajiset me shumë njësi opsionale si prerja e vdesit, vulosja e ftohtë, petëzimi dhe fleta etj.

Më shumë informacion

Zbatimet e industrisë

Kutia e valëzuar para shtypjes
Packaging farmaceutike
Kupa e letrës
Paper Bag
Folding kartoni
Paketim fleksibël
Etiketë
Letër ambalazhi