DH Flexo Téhnologi Printing

Mimiti didirikeun taun 1996, DH Flexo Percetakan Téhnologi Nyarita parantos janten pabrik mesin percetakan flexo anu kawéntar di Cina.

Saatos 22 taun ngembangkeun, DH geus suksés dileupaskeun sababaraha tinggi tungtung mesin flexo percetakan nutupan pasar of labél, karton ogé percetakan bungkusan fléksibel tilepan. Kabéh mesin ieu téh dirancang pikeun nawarkeun maneh nu panggancangna pakasaban diatur-up, kualitas percetakan pangalusna jeung runtah bahan minimum.

 

DH percetakan flexo

Produk Artikel 

Gearless CI mesin flexo percetakan

DH-OFEM Gearless CI mesin flexo percetakan

 

DH-OFEM mangrupakeun mesin flexo percetakan modern pikeun ngahasilkeun kualitas luhur bungkusan fléksibel. Ieu diwangun dina konsép modular, sareng Pilihan rasional pakakas baku.

inpo leuwih

DH-RC mesin flexo percetakan

DH-RC Gearless modular flexo mesin percetakan

 

DH-RC mangrupakeun modular flexo mesin percetakan tinggi tungtung kalawan sistem gearless disetir. Ieu speed rarancang téh 450m / mnt na adopts téhnologi paling canggih kawas téhnologi leungeun baju, sistem gearless drive, inline inspeksi kualitas 100% jsb

inpo leuwih 

DH-Kirin mesin flexo percetakan

DH-Kirin

 

DH-Kirin mangrupikeun mesin percetakan flexo modular anu dirancang pikeun nawiskeun pangaturan padamelan gancang. Éta labél pilihan pangsaéna & padamelan percetakan bungkus fléksibel. Éta tiasa dilengkepan seueur unit opsional sapertos paéh, stamping tiis, laminasi sareng sheeter jsb.

inpo leuwih

Aplikasi Industri

Corrugated Box Pra-Printing
bungkusan farmasi
Piala kertas
paper Kantong
tilepan karton
fléksibel bungkusan
etiket
wrapping Paper